Restamax Oyj: JOHDON LIIKETOIMET

Restamax Oyj

JOHDON LIIKETOIMET 13.4.2018 klo 13.30

Restamax Oyj: JOHDON LIIKETOIMET

IlmoitusvelvollinenNimi:IP-INVEST OYOikeushenkilöAsema:Lähipiiriin kuuluva henkilö Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilöNimi:VIITALA, JARMOAsema:Hallituksen jäsen    Ensimmäinen ilmoitus Viitenumero:D1321   LiikkeeseenlaskijaNimi:RESTAMAX OYJLEI:743700DYZ6R1QNLWQA56   Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedotLiiketoimen päivämäärä:2018-04-10Kauppapaikka:NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)Liiketoimen luonne:HANKINTALisätiedot:Liiketoimi on tehty omaisuudenhoidon nojalla Instrumentti:OSAKEISIN:FI Volyymi:560.00Yksikköhinta:9.00 Euro Liiketoimien yhdistetyt tiedotVolyymi:560.00Keskihinta:9.00 Euro

Lisätietoja:Jarno Suominen, talousjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 721 5655

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan‘s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: Smilepalvelut.fi

Receive News & Ratings Via Email - Enter your email address below to receive a concise daily summary of the latest news and analysts' ratings with MarketBeat.com's FREE daily email newsletter.